Preres qimesh


Krahaso

Prerese qimesh sa nje buzekuq 💄mund ta mbani me vete kudo đŸ€©
Hiqni qimet nga lekura juaj pa dhimbje đŸ€·â€â™€ïž
đŸ”žïž Punon me karikim
đŸ”žïž Prisni qimet pa uje, pa krem dhe pa asgje tjeter
đŸ”žïž Per te gjitha llojet e lekures
đŸ”žïž Dermatologjikisht i provuar
đŸ”žïž Drite te ju ndomon te keni nje pamje te qarte

1,290 L

Bli tani!
×

Pagesa bëhet kesh në momentin kur ju merrni produktin.