Mbajtëse telefoni

▫️Mbajtëse telefoni për makinë dhe karikim wireless.

▫️I sigurt dhe inteligjent për t’u karikuar shpejt.

▫️Dizanj i bukur dhe shumë praktik.

▫️Universale për çdo tel.

990 L

Krahasoni

Përshkrim

▫️Mbajtëse telefoni për makinë dhe karikim wireless.

▫️I sigurt dhe inteligjent për t’u karikuar shpejt.

▫️Dizanj i bukur dhe shumë praktik.

▫️Universale për çdo tel.

▫️Përshtatet tek ventilatori i makinës.

SPECIFIKAT

▫️Ngjyrë gold.

▫️Materiali: ABS + Vakum

▫️Fuqia dalëse: 10W/ 7,5W/ 5W

▫️Madhësia e artikullit: 13,2*6,5*2,4cm

▫️Kodi: A1415