Zile dere me wiffi

 • Zile dere me wiffi.
 • Zile dere, me kamër, wireless,me bateri të rikarikueshme.
 • Ka një mikrofon dhe një altoparlant të integruar, i cili do t’ju lejojë të dëgjoni dhe të flisni.
 • Zilja e derës është shumë e lehtë për t’u instaluar, kështu që ju duhet t’i lidhni ato vetëm me rrjetin Wi-Fi.
 • Instalim i përshtatshëm, mund të ngjitet, mund të shpohet.

2,990 L

Krahasoni

Përshkrim

 • Zile dere, me kamër, wireless,me bateri të rikarikueshme.
 • Ka një mikrofon dhe një altoparlant të integruar, i cili do t’ju lejojë të dëgjoni dhe të flisni.
 • Zilja e derës është shumë e lehtë për t’u instaluar, kështu që ju duhet t’i lidhni ato vetëm me rrjetin Wi-Fi.
 • Instalim i përshtatshëm, mund të ngjitet, mund të shpohet.
 • Infra të kuqe, distanca efektive 3-5 m

Specifikat

 • Kapaciteti i baterisë: 800 mA
 • Fuqia hyrëse: 5V=2A
 • Koha e karikimit: 1.5 orë
 • Wi-Fi: 2.4 GHz
 • Ngjyra e produktit: E bardhë