Qese filter per lavatrice

 • Dizajni konik, i q?ndruesh?m, m? i p?rshtatsh?m p?r thithjen e mbetjeve t? mbetura gjat? larjes se rrobave.
 • Ky filt?r rrjet? n? form? konike p?thith fijet e flok?ve, letrat n? lavatri?e gjat? larjes.
 • Qese filt?r p?r lavatrice q? rrobat tuaja t? jen? t? pastra.
 • Shum? p?rdorimshme.

590 L

Krahasoni

Përshkrim

 • Filter p?r lavatrice qe rrobat tuaja t? jen? t? pastra.
 • ?ant? rrjet? pastruese p?r heqjen e flok?ve n? lavatri?e.
 • Qese filtri mund t? thith? flok?t e tep?rt dhe mbeturinat n? qesen.
 • 590

Specifikat

 • Ngjyra: roz? blu
 • Materiali: PP poliester
 • Madh?sia: diametri 9CM X 14.5cm e gjat?
 • 3 cope