Paisje p?r ushtrime barku

SKU: N/A

Fitnes n? sht?pi.

Forcon pjes?n e sip?rme t? trupit dhe barkut.

Ideale p?r trup t?rheq?s.

1,090 L

Krahasoni

Përshkrim

Paisje p?r ushtrime barku

  • Fitnes n? sht?pi
  • Tonifikon muskujt e barkut
  • Ushtrohuni n? rehatin? e sht?pis? tuaj pa qen nevoja t? shkoni n? palester.
  • Aktivizon t? gjith? muskujt e trupit.
  • Forcon pjes?n e sip?rme t? trupit dhe barkut.

Specifikat:

  • P?rdoret nga t? dyja pal?t si meshkujt ashtu dhe femrat.
  • E p?rsosur p?r udh?time.
  • Doreza ergonomike.
  • P?rdoret n? cdo ambjent si n? sht?pi ashtu dhe n? natyr?.