Aksesore p?r ushqyerjen

Ky tas kaq i bukur me personazhin e preferuart te kartonave Minions.

K?naqini vog?lush?t tuaj duke i b?r ushqimin m? interesant.

1,090 L

Krahasoni

Përshkrim

Aksesore p?r ushqyerjen

  • Ky tas kaq i bukur me personazhin e preferuart te kartonave Minions.
  • K?naqini vog?lush?t tuaj duke i b?r ushqimin m? interesant.
  • Tas p?r?mbajtjen e ushqimit?per femij?.

Specifikat:

  • Nuk lejon q? ushqimi t? ftohet, e mban t? ngroht? dhe t? but?.
  • Ideale p?r udh?time ose piknik.
  • Leht?sisht i pastruesh?m.
  • Materiali: Inox rezistent