Kamera Xiaomi Mi 360 ?

 • ?far? ?sht? m? e r?nd?sishme se siguria n? sht?pi?
 • Kjo ?sht? arsyeja pse duhet ta njihni k?t? Kamera Xiaomi Mi Home Security 360 ? 1080p.
 • Kamera e siguris? p?r sht?pi Xiaomi Mi 360 ? 1080p.
 • Telekomand? p?rmes aplikacionit WIFI.
 • Vizion nat?n infra t? kuqe.

5,490 L

Krahasoni

Përshkrim

 • Kamera e Siguris? s? Sht?pis? Mi 360 ? 2K, kabllo karikimi, adapter, ?ant? montimi n? mur, manual p?rdorimi
 • Aktivizoni kamer?n tuaj t? siguris? n? tre hapa t? thjesht?
 • Shkarkoni aplikacionin Mi Home / Xiaomi Home.
 • Ndizni kamer?n e siguris? n? sht?pi Mi 360 ? 2K.
 • Hapni aplikacionin, k?rkoni dhe lidheni me pajisjen p?r ta p?rdorur at? normalisht.

Specifikat

 • Hyrja e energjis?: 5V 2A
 • Madh?sia: 115 x 78 x 78 mm
 • Rezolucioni: 1080P / 1920×1080 piksel / 15fps