Kamera e Sigurise per shtepi Imilab C20

 • Siguroni sht?pin? tuaj me Xiaomi Imilab C20.
 • Nj? risi e fundit ?sht? kamera inteligjente IMILAB C20.
 • Kamer monitorimi kompakte p?r sigurin? e sht?pis?.
 • Ka vizion 360 grad?, zbulim l?vizjeje, thirrje video dhe teknologji t? p?rparuar t? inteligjenc?s artificiale p?r zbulim t? sakt? n? koh? reale.

3,790 L

Krahasoni

Përshkrim

 • Kamera e zgjuar e mbikqyrjes Imilab C20.
 • Kamera e br?ndshme e siguris? WiFi me vizion t? nat?s, audio me dy drejtime.
 • Pesha e tij ?sht? mjaft e leht?, duke qen? vet?m 211g dhe ?sht? e disponueshme vet?m n? ngjyr? t? bardh?.
 • Baza rrotulluese siguron nj? gam? shikimi 360 grad?.
 • Furnizimi me energji dhe dalje 5V-2A / 10W
 • Kabllo energjie USB

 

Specifikat

 • Me p?rmasa: 112 ? 76 ? 76 mm
 • Rezolucion 1080p
 • Rotacioni 360 grad?