Aksesor? p?r prerjen e perimeve dhe t? frutave

Ideal p?r p?rdorim higjienik t? prerjes s? perimeve ose frutave.

I p?rshtatsh?m p?r cdo lloj perimesh dhe frutash.

1,290 L

Krahasoni

Përshkrim

Aksesor? p?r prerjen e perimeve dhe t? frutave

  • Aksesor perfekt p?r kuzhin?n tuaj.
  • Ideal p?r p?rdorim higjienik t? prerjes s? perimeve ose frutave.
  • I p?rshtatsh?m p?r cdo lloj perimesh dhe frutash.

Specifikat:

  • Druri i p?rb?r nga Bamboo p?rmban veti natyrore anti-mikrobike.
  • Kapaku i p?rshtatsh?m.
  • Ideale dhe p?r servirjen e buk?s.
  • Mund t? lahet n? uj? t? ngroht? por gjithashtu dhe n? lavastovilje.
  • Materiali: Bamboo dhe Plastik EKO.