-500 L

Mini kamera spiune

◽Mini kamera spiune.

◽Mund të vendoset kudo në ambiente tv brvndshme.

◽Lidhet me wifi dhe transmeton pamjet live ne telefonin tuaj ,ose mund ti regjistroni ato ne karte memorie.

1,990 L

Krahasoni

Përshkrim

▫Mini kamera spiune.

▫Mund të vendoset kudo në ambiente tv brvndshme.

▫Specifikat

▫Kameran e kontrolloni nga telefoni.

▫Suporton karte memorie deri ne 128Gb.

▫E vogël në përmasa dhe mund ta fshihni lehtësisht.

▫Funksionon për cdo telefon android ose ios.

▫Pemasat: 4 cm

▫Kodi: S1490