Hekur rrobash

 • P?r nj? hekurosje cilesore, zgjidhja optimale p?r amvisat dhe jo vet?m.
 • First FA-5640-2 blu e ?el?t, hekur me avull 1100 W.
 • P?rfshi tabanin prej ?eliku inox, funksionin e hekurosjes s? that?, drit?n pilot, kup?n mat?se dhe ?ant?n e transportit.

2,490 L

Krahasoni

Përshkrim

 

 • Me hekurin praktik t? udh?timit, ju jeni gjithmon? t? veshur bukur dhe pa rrudha kur jeni n? l?vizje.
 • Hekuri udh?tues kompakt me dorez? palos?se.

Specifikat

 • 1100 W
 • Rezervuar uji 60 ml
 • 293 vrima t? daljes s? avullit
 • Zgjedhja e ndryshueshme e temperatur?s
 • Pllak? ?eliku inox 18.5 x 9 cm
 • Shkalla e rregullueshme e avullit deri n? 13 g / min
 • Sp?rkatje uji 0,2 g / aktivizim
 • Aksesor?: kupa uji, ?ant? transporti
 • Peshon vet?m 750 gram