Mprehesja per thike elektrike

 • Ky produkt do tu leh?soj? pun?n n? m?nyr? t? p?rsosur,?mpreh?s profesional elektrik p?r thika.
 • Formon gur? safiri rrotullues me shpejt?si t? lart? dhe formon tehun, leht? p?r t? mprehur thik?n tuaj pa mundim.
 • Mund?suar nga 4 cop? bateri AA, funksionim pa tela pa instalime elektrike, i p?rshtatsh?m p?r t’u p?rdorur.
 • P?rmasa kompakte dhe e vog?l, e leht? p?r tu ruajtur.

 

990 L

Krahasoni

Përshkrim

 • Deshironi q? t?i p?rdorni thikat tuaja pas cdo p?rdorimi nj?soj?
 • Kjo mpreh?se elektrike posacerisht p?r thikat do ju vij? n? ndihm?.
 • Thik? t? shpejt? kuzhine elektrike.
 • P?rdorimi universal.
 • Punon p?r thika ?eliku dhe g?rsh?r?, thika buke, thika biftek, thika fileto, thika djathi, g?rsh?r? e tje …
 • Leht? p?r t?u p?rdorur.

Specifikat

 • Materiali: ABS
 • Sasia: 1 pc
 • Ngjyra: jeshile
 • Bateria: 4 * bateri AA (nuk p?rfshihet)
 • Madh?sia: 15 * 6 * 8.6cm
 • Pesha neto: 0,165 kg