Dyshek me aj?r

  • Dysheku me aj?r ?sht? zgjidhja optimale p?r udh?time, kampe n? natyr? tje…
  • Shum? i rehatsh?m dhe p?rshtatet kudo.
  • Mateterial rezistent q? nuk ?ahet.
  • Pastrohet leht?.

3,190 L

Krahasoni

Përshkrim

  • Dysheku i ajrit para se t? pompohet ?sht? shum? kompakt, mund ta palosni dhe ta ruani n? dollap? ose ta vendosni n? valixhe gjat? udh?timit pa pasur nevoj? ta mbani t? r?nd?.
  • Sip?rfaqja ?sht? e mbuluar me kadife, k?shtu q? shtrati i fryr? ?sht? i pap?rshkuesh?m nga uji.
  • Produkti fryhet ose shfryhet leht? brenda disa minutash.
  • E b?r? nga materiali vinil.

 

Specifikat

  • P?rmasat : 1.91 m x 1.37 m x 22 cm