Varese rrobash

 • Super kursim hap?sire me var?sen ton? efikase t? rrobave.
 • Hapje t? menj?hersh?m dhe paloset leht? duke kursyer v?rtet hap?sir? ??p?r ju.
 • Kjo var?se muri rrobash ?sht? b?r? prej aliazh alumin me cil?si t? lart?,

1,790 L

Krahasoni

Përshkrim

 • Nj? var?se e shk?lqyeshme e kursimit t? hap?sir?s!
 • Var?se rrobash e palosshme prej aliazh alumini.
 • Forma e trek?nd?shit gjithashtu e b?n at? nj? var?se super.
 • Grepat e l?vizsh?m mund t? jen? t? lehta p?r t’u varur cadra, ?anta dhe ?do send t? vog?l.
 • Instalim i thjesht? i montuar n? mur.
 • P?r p?rdorim t? brendsh?m dhe t? jasht?m.
 • E p?rsosur p?r dhom?n e gjumit, banj?n, dhom?n e ndenjes, ballkon, veshjet, zyr?n, hotelin, etj

 

Specifikat

 • Permasat:40cm X 4.5 cm X 4 cm
 • Material: Aliazh alumin
 • 2 shina nga 40 cm
 • 4 Spina spiranc?
 • 4 kllapa montimi
 • 4 vida
 • 1 shtyll? ?eliku inox 80 cm