Var?se rrobash

 • N?se d?shironi q? kemishat, xhaketat tuaja t? preferuara t? jen? pa rrudha, kjo var?se rrobash me rrota ?sht? ideale.
 • Var?sja mund t? vendoset n? garderob? , dhom?n e gjumit ose ne zyr?n tuaj.
 • Esht? shum? praktike n? p?rdorim dhe mund t? l?vizi leht?sisht n?permjet rrotave.
 • Var?sja ka 2 shufra metalike t? diferencuar nga nj?ra tjetra.
 • E thjesht? p?r tu l?vizur dhe nuk z? hapesir?.

2,790 L

Krahasoni

Përshkrim

 • Var?se rrobash metali me nj? cil?si t? fort?.
 • Mund t? vendosni n? pjes?n e posht?me k?puc? ose cfar? t? d?shironi.
 • Mbani rrobat tuaja t? sistemuara dhe k?pucet
 • E prodhuar nga tubi i trash? celiku, ?sht? me t? v?rtet nj? raft cil?sor.
 • Baza ekstra e gj?r? siguron stabilitet dhe kthesat e k?mb?zave e perforcojne at?.

Specifikat

 • P?rmasat: 150x155CM
 • Material:?Metal i fort?