Shkall?

> SKU: N/A
  • Shkall?t portative shum? t? dobishme p?r t? b?r? disa pun? leht?sish.
  • Material hekuri me sip?rfaqe gom? te shkalla, p?r t? parandaluar rr?shqitjen.
  • Dizanj modern n? ngjyr? t? kuqe kombinuar me t? zez?.
  • Shkall?t jan? t? disponushme me 3 kate, 4 kate, 5 kate.
  • Paloset dhe nuk z? hapsir?.

6,490 L

Krahasoni

Përshkrim

Shkall? e palosshme e trash?, e dobishme p?r cdo ambjet, sht?pi, zyra e tje?

Shkall? me material t? fort? aliazh alumini ?elik.

Specifikat

  • Modeli: YA-DXT-300
  • Lloji: Shkall? an?sore
  • Materiali: ?elik inox, aliazh alumini
  • Pesha e mbajtjes: 150 kg
  • Lart?sia: 186cm