Organizues metalik

 • Organizuese metalike p?r ambjetet tuaja.
 • B?r? prej hekuri me cil?si t? lart?, i fort? dhe i q?ndruesh?m.
 • Rrota fleksib?l, t? lehta p?r t’u l?vizur.
 • Leht? p?r tu instaluar.

2,990 L

Krahasoni

Përshkrim

 • Organizues metalik.
 • Mund ta p?rdorni p?r kuzhin?, p?r fruta perime, apo p?r en? t? ndryshme, tualet etj..
 • Vjen me 4 kate dhe zhvendoset leht?sisht.
 • B?r? prej hekuri me cil?si t? lart?.

 

Specifikat

 • Materiali: Hekuri
 • Ngjyra: E zez?
 • P?rmasat: (44 x 26 x 85) cm
 • Pesha:3 kg