Raft karroc? me 3 kate

  • Super raft multifunksional i p?rsosur p?r kuzhin?n, banj?n tuaj, dhom?n e gjumit, zyr?n etj…
  • Raft magazinimi p?r shum? q?llime: e krijuar p?r t? kursyer hap?sir? ??dhe leviz leht?.
  • Mban n? rregull dhe t? sistemuara gj?rat tuaja.

2,490 L

Krahasoni

Përshkrim

  • Rafti me 3 kate multifunksional.
  • B?r? nga material me cil?si t? lart? PP + ?elik, i q?ndruesh?m, ekologjik.
  • 4 rrota t? q?ndrueshme lejojn? q? karroca e magazinimit t? rr?shqas? kudo e t? p?rdoret me leht?si.
  • Rrotat universale t? frenimit.

Specifikat

  • Materiali: PP + ?elik inox
  • P?rmasat. 62×40.5×22.5cm