Mbajt?se buke

  • Mbajt?se buk? prej druri me kapak!
  • Mban buk?n e fresk?t dhe mund?son ajrosjen kur ?sht? e nxeht?.
  • Nuk z? shum? hap?sir? n? kuzhine.
  • Mban buken t? mbrojtur nga temperaturat e mjedisit.

2,690 L

Krahasoni

Përshkrim

  • Mbajt?sja e buk?s prej materiali druri me nj? hapje t? mbules?s n? form? harku dhe dorez? druri ?sht? shum? e thjesht? n? p?rdorim,
  • Mban buk?n e fresk?t dhe ambientin tuaj t? rregullt.
  • P?rb?het me nj? kapak.
  • Pastrohet me let?r t? that? ose gjys?m t? lagur.

 

Specifikat

  • Mermasat 35.7x25x15cm
  • Materisl Druri