,

Vegla per Pajisje Elektronike


Krahaso

Keto vegla sherbejne per te montuar dhe hapur celulare, kompjutera e pajisje te tjera elektronike.
đŸ”žïž Ngjyra: Jeshile dhe e zeze
đŸ”žïž Mund te merren me vete kudo
đŸ”žïž Material cilesor
đŸ”žïž 39 lloje kacavidash ne 1

2,490 L

Bli tani!
×

Pagesa bëhet kesh në momentin kur ju merrni produktin.