Pishin? p?r f?mij?

 • Pishina ideale p?r t? vegjlit tuaj.
 • Do t? arg?tohen pa mas? n? rehatin? e sht?pis?.
 • E rehatshme dhe e p?rshtatshme.

2,490 L

Krahasoni

Përshkrim

Pishin? p?r f?mij?

 • Mos u shq?t?soni m? p?r f?mij?t tuaj.
 • Pishina ideale p?r t? vegjlit tuaj.
 • Do t? arg?tohen pa mas? n? rehatin? e sht?pis?.

Specifikat:

 • E p?rshtatshme p?r f?mij?t.
 • Mund te pushojn? dhe t? lahen t? qet? pa u shqet?suar.
 • Mund t? paloset dhe t? futet n? nj? ?ant? shpine p?r t? marr? me vete.
 • Pishina e ?sht? e p?rshtatshme p?r udh?time.
 • Material i cil?sis s? lart?
 • P?rmasat: 1.68m x 38cm