Pishine intex per femije +6 vjece

 • Pishin? p?r t? gjith? familjen.
 • Me p?rmasa t? m?dha n? m?nyr? q? b?n t? p?rshtat?she edhe p?r pjestar?t m? t? rritur t? familjes.
 • Ofron hap?sir? maksimale p?r arg?tim.
 • Me mbajt?se an?sore t? trasha dhe t? sigurta.
 • Dimensionet e pishin?s jan? 3.05m x 1.83m x 56cm.

6,490 L

Krahasoni

Përshkrim

 • Pishin? p?r t? gjith? familjen.
 • Pjeset an?sore te gjera mundesojne hapesiren maksimale per lojera duke ofruar gjithashtu siguri per femijet tuaj.
 • E b?r? nga materiale cil?sore dhe shum? rezistente, q? do jet? e sigurt n? p?rdorim edhe gjat? dit?ve t? nxehta.

Specifikat

 • P?masat: 305 x 183 x 56 cm
 • Kapaciteti maksimal? i ujit: 1018 litra
 • P?r mosh? + 6 vjec