Pishine Intex

  • Tashm? ju mund t? relaksoheni dhe t? kaloni koh?n e lir? gjat? dit?ve t? nxehta t? ver?s n? kopshtin tuaj.
  • Vjen me nj? dizajn tep?r komod dhe ofron ndjesi rehatie.
  • Ofron ndjesi komoditeti n? saj t? dizajnit q? ka.

6,900 L

Krahasoni

Përshkrim

  • Pishin? Intex me 4 v?nde mb?sht?t?se.
  • Pishina e p?rshtatshme p?r f?mij? me mosh? mbi 3 vjec.
  • Tep?r funksionale dhe e krijuar me material t? cil?sis? s? lart?.
  • Mund ta p?rdorni n? ?do koh? , posht? nj? ?adre plazhi dhe gjithashtu mund t? shijoni nj? dreke pikniku?ne oborrin tuaj.

Specifikat

  • P?rmasat : 2.29mx2.29mx66cm