Paisje pompimi elektrike p?r ujin

> > SKU: N/A

Kjo paisje fantastike ju vjen n? ndihm? tashm?.

Konsumoni ujin pa u shqetesuar se do t? derdhet.

990 L

Krahasoni

Përshkrim

Paisje pompimi elektrike p?r ujin

 • Kjo paisje fantastike ju vjen n? ndihm? tashm?.
 • Konsumoni ujin pa u shqetesuar se do t? derdhet.

 

Specifikat:

 • Pajisja elektrike e pompimit ?sht? e p?rshtatshme p?r uj? t? pijsh?m t? past?r.
 • Ideal p?r udh?time.
 • E nd?rtuar n? bateri t? rimbushshme.
 • Mund t? p?rdoret p?r 30-40 dit?.
 • Nuk ka nevoj? t? ngarkohet ?do dit? me bateri.
 • Leht? p?r t?u p?rdorur.
 • E paijsur me drrit? LED.
 • P?rputhshm?ri e lart?.
 • Material i sigurt BPA shp?rndar?s pa uj? i pijsh?m, ?elik inox, plastik? me densitet t? lart? ABS, jo toksik dhe pa er?.
 • P?rmasat: 14 x 8 cm.