Pishine e madhe familjare Intex

  • Freskohuni ?n? komoditetin e oborrit tuaj duke instaluar k?t? pishin? Intex.
  • N?se d?shironi q? plazhin ta keni sa m? af?r jush at?her? zgjidhja e duhur ?sht? kjo pishin? p?r f?mij? Intex.
  • Shum? e p?rshtatshme p?r oborrin e sht?pis? dhe arg?timin e vog?lush?ve , do t? b?het k?ndi m? i dashur i oborrit.
  • E p?rshtatshme p?r f?mij? mbi mosh?n 6 vjec.

13,990 L

S’ka stok

Krahasoni

Përshkrim

  • Pishin? e madhe familjare Intex.
  • Material rezistent ndaj t? nxehtit.
  • Shtres? e trefisht? p?r m? shum? siguri gjat? p?rdorimit.
  • Pishina e?sht? e pajisur me nj? pomp? filtri q? t? mund ta pastroni leht?sisht.

 

Specifikat

  • P?rmasat: 3.1 m x 58 cm