Shpotra magazinimi

  • T? duhet nj? organizues n? kuzhine?
  • Ju vjen n? ndihm? kjo organizuese me 4 shporta.
  • Mund ta p?rdorni n? kuzhin? p?r sistemime t? ndryshme.
  • Dizanj me 4 shporta magazinimi dhe rrota, mund?son l?vizjen e leht? dhe zhvendosien kudo.

4,490 L

Krahasoni

Përshkrim

Shporta magazinimi me 4 kate.

Vendoseni ku t? doni, p?rdorni p?r q?llime t? shum?fishta.

Mbani t? sistemuar dhe t? organizuar ambjenit tuaj.

Pastohet leht? fal materialit metalik.

Specifikat

  • Materiali: Metal
  • Lloji i metalit: ?elik
  • 4 shporta magazinimi