Kosh mbeturinash me sensor

Ky produkt unik vjen tashm? p?r ju.

Hapeni shpejt kapakun n? nj? sekond?.

1,490 L

Krahasoni

Përshkrim

Kosh mbeturinash me sensor

 • Ky produkt unik vjen tashm? p?r ju.
 • Hapeni shpejt kapakun n? nj? sekond?.

Specifikat:

 • Njohje automatike.
 • Sensori i gjurit, dhe sensori i dor?s.
 • I p?rshtatshem p?r dhom?n e ndjenjes, kuzhin?, dhom? gjumi, banjo.
 • Mos e mbyllni manualisht kapakun kur kapaku ?sht? i hapur.
 • Me sensorin m? t? p?rparuar, ai mund t? skanohet br?nda 30 cm.
 • Me bateri AA kursim energjie.
 • Kapaciteti: 10L
 • Materiali: Plastik ABS
 • P?rmasat: 30.7 x 21 x 19.7 cm