Paisje elektrike per miza

 • Kurthi i mizave me k?t? paisje elektrike.
 • Thjesht do t? shp?toni prej mizave t? pa d?shiruara.
 • Miza t?rhiqet nga karremi dhe transferohet n? kuti nga pllaka rrotulluese.
 • Ka nj? shkalla t? lart? efikasiteti t? kapjes.
 • Shum? e thjesht? p?r t?u p?rdorur.
 • Mund ta vendosni n? ?do ambjent.

1,490 L

Krahasoni

Përshkrim

 • Kurthi elektrik p?r mizat.
 • Mund t? provoni fuqin? e mjaltit ose sheqerit, ?do form? e l?ngshme ose e fuqis? q? mund t? josh? mizat do t? jet? e p?rshtatshme si karrem.
 • Kapje me efikasitet t? lart?.
 • P?rhapni karremin n? 5 brazda.
 • Lidhni rrym?n dhe ndizni ?el?sin.

Specifikat

 • Materiali: Plastik?
 • Kabllo USB.
 • Punon me energji elektrike.