Prer?se bananesh

 • Projektuar posa??risht p?r prerjen e bananes leht?sisht n? copa t? vogla.
 • Mbajtja e rehatshme, dhe nuk do t? d?mtoni duart.
 • Pastrohet leht?.

690 L

Krahasoni

Përshkrim

 • Ky aksesor kuzhine kaq praktik dhe me cil?si t? lart?!
 • I p?rshtatsh?m p?r prerjen e bananeve, kastravecit, frutave dhe perimeve t? tjera t? zhveshura.
 • B?r? nga ?elik inox me cil?si t? lart?, i mpreht? dhe i q?ndruesh?m.

Specifikat

 • Materiali: ABS + ?elik inox
 • Ngjyra: e verdhe
 • Gjat?sia: 17.5cm
 • Diametri i tehut: 4cm
 • Trash?sia: 3.8cm
 • Pesha: 70g