Tastier me Bluetooth e palosshme.

 • Tastiera m? e mir? me Bluetooth e palosshme.
 • Kjo tastiera Bluetooth, ju siguron nj? p?rvoj? t? rehatshme dhe t? shpejt? t? shtypjes.
 • Dizajni i zgjuar, prekja e but? dhe pamja delikate e b?jn? at? perfekte p?r tabletin, telefonin tuaj dhe laptopin.

4,990 L

Krahasoni

Përshkrim

 • Tastiera m? e mir? me Bluetooth e palosshme.
 • Kjo tastiera Bluetooth, ju siguron nj? p?rvoj? t? rehatshme dhe t? shpejt? t? shtypjes.
 • Tastiera e leht? dhe me madh?sin? e p?ll?mb?s mund t? paloset dhe t? vendoset n? xhepin tuaj.
 • Dizajni i zgjuar, prekja e but? dhe pamja delikate e b?jn? at? perfekte p?r tabletin, telefonin tuaj dhe laptopin.
 • Lidhet me pajisjet tuaja t? sistemit iOS / Windows / Android.
 • Mbyllja magnetike parandalon hapjen aksidentale gjat? ruajtjes ose transportit.

Specifikat

 • Bateri e rimbushshme.
 • P?rmasat ( e hapur) :30.2 cm x9.7 cm
 • P?rmasat (e palosur): 9.7 cm x15.2 cmx 1.8 cm
 • Koha e karikimit: 2-3 or?
 • Kabllo karikimi.