Kuti organizmi

Kuti organizmi p?r kozmetike, ne forme ovale per tu vendosur ne mur.

Ideale per te sistemuar aksesor?t e flok?ve, kremrat dhe t? gjitha produktete e kujdesit personal.

2,990 L

Krahasoni

Përshkrim

Kuti organizmimi

  • Kuti organizmi p?r kozmetike, ne forme ovale per tu vendosur ne mur.
  • Ideale per te sistemuar aksesor?t e flok?ve, kremrat dhe t? gjitha produktete e kujdesit personal.

Specifikat:

  • Me hapsir? t? mjaftueshme , mund t? mbani t? gjitha n? 1 v?nd.
  • Kapak me mbyllje magnetike
  • Material plastik me cil?si t? larte e cila nuk d?mtohet dhe rezistente ndaj ujit
  • Mban pesh? deri n? 8-9 kg
  • P?rmasat 38.7 x 33.3 x 10 cm