Blender Elektrike Profesional

 • Blender DSP ?sht? nj? lloj blenderi i cili do e kthej? gatimin n? nj? argetim p?r ju.
 • Leht?sia, dhe prakticiteti q? blenderi ju fal, do ju b?j? t? mos e l?shoni n? asnj? moment nga dora.
 • Blenderi ?sht? tep?r i leht? dhe praktik p?r t?u p?rdorur.
 • ?Prastrohet leht? pa pasur nevoj? p?r shum? p?rkushtim.

4,690 L

Krahasoni

Përshkrim

 • Blender DSP KM1049 do t? b?j? leht?sisht rrahjen dhe p?rzierjen e l?ngshme.
 • P?rzierjen e koktejeve dhe l?ngjeve t? tjera,
 • Cop?timin e t? gjitha llojeve t? produkteve deri n? cop?tim ose past?.
 • P?rgatit pure patatesh ose p?r t? krijuar supa? t? ndryshme.
 • Dizajni i tij ?sht? krijuar pik?risht q? ky blender t? jet? praktik

 

Specifikat

 • 2 nivele shpejt?sie
 • Thik? dhe materiali i trupit: ?elik inox
 • Prodhuesi i pureve
 • food blender
 • powerful motor
 • Me fuqi 300W dhe me dy nivele shpejt?sie
 • Me tension 220-240V e frekuence50/60HZ.
 • Paketimi permban 4 aksesore te ndryshem:
 • 2 blendera dore
 • got? me kapacitet 700ml
 • rrah?se
 • grirese me kapacitet 500ml