Tavolin? mini p?r hekurosje

  • Tavolin? hekurosje me k?mb? t? palosshme.
  • Hekurosja e rrobave tuaja mund t? jet? kaq praktike me k?t? tavoline mini.
  • Mbulesa e l?vizshme dhe e lashme.
  • Material me cil?si t? mir?, m? i q?ndruesh?m.

2,490 L

Krahasoni

Përshkrim

  • Tavolin? hekurosje mini.
  • Shtesa p?r hekurosje n? tavolin? mbules? pambuku,
  • Mini tavolin? hekurosjeje portative p?r qepje, dhoma artizanale, sht?pi, konvikt…
  • Ju do t? jeni n? gjendje t? hekurosni rrobat tuaja n? nj? lart?si t? p?rshtatshme p?r t? shmangur dhimbjen e qaf?s dhe shpin?s.

Specifikat

Material: Metalik