Blender me gote qelqi

 • Blender me got? qelqi i cili p?rb?het nga nj? material inoksi me nj? got? qelqi.
 • I p?rshtatsh?m p?r miksimin e produkteve tuaja ushqimore duke realizuar nj? p?rzierje perfekte.
 • Ky produkt q?ndron shum? mir? n? kuzhin?n tuaj pasi nuk z? shum? hap?sir?.
 • Leht?sisht i p?rdorsh?m dhe p?r t’u pastruar.

3,790 L

Krahasoni

Përshkrim

 • Blender DSP model KJ2038.
 • Paketimi p?rmban dy gota material qelqi ku nj?ra prej t? cilave ka kapacitet 1.5 L dhe tjetra ?sht? me ? vog?l.
 • Ka buton kontrolli p?r shpejt?sin dhe ?sht? me dy nivele shpejt?sie.
 • Me nj? shpejt?si 500W, tension 220-240V dhe frekuenc? 50/60Hz
 • Thikat jan? material inoksi.

Specifikat

 • Marka DSP
 • Fuqia 500 W