Organzuese dhe mbajt?se p?r tualet

> SKU: N/A

Shmangni rr?muj?n q? krijohet n? tualet.

Nuk mund t? p?rdoret vet?m si organizues dushi por dhe t? vendosni kok?n e dushit.

990 L

Krahasoni

Përshkrim

Organizuese p?r tualet dhe dush

  • Shmangni rr?muj?n q? krijohet n? tualet.
  • Do tju krijohet m? shum? hapsir?.

Specifikat:

  • Nuk mund t? p?rdoret vet?m si organizues dushi por dhe t? vendosni kok?n e dushit.
  • Projektuar me grepa t? dyfisht?, ju mund t? varni disa sende t? vogla, t? tilla si, peshqir, sfungjer kreh?r dhe m? shum?.
  • Materiali: Inox q? nuk ndryshket.
  • P?rmasat: 27 x 11.5 x 6 cm