Varse p?r rroba

> SKU: N/A

Kjo var?se rrobash mund t? ju ndihmoj? t? mbani disa veshje s?bashku.

Nj? ndihm?s i mir? p?r dollap.

990 L

Krahasoni

Përshkrim

Varse p?r rroba

  • Kjo var?se rrobash mund t? ju ndihmoj? t? mbani disa veshje s?bashku.
  • Nj? ndihm?s i mir? p?r dollap.

Specifikat:

  • E b?r? nga ?eliku inox, m? i q?ndruesh?m dhe kompakt, jo i leht? p?r t?u deformuar.
  • Ideale p?r apartament, vil?, sht?pi, konvikte, etj.
  • Rrobat q?ndrojn? kompakte, t? organizuara dhe pa rrudha p?r shkak t? k?saj var?sie efikase.
  • Me 5 bare, l? m? shum? hap?sir? ??n? dollapin tuaj, nj? var?se rrobash ?sht? e barabart? me 5 var?se rrobash.
  • P?rmasat: 39.2 x 36 cm