Pastrues p?r fytyr?n me vakum

 • Nj? paisje p?r pastrimin e thell? t? fytyr?s dhe largimin e pikave t? zeza.
 • Hap poret dhe b?n pastrimin e fytyr?s n? pak minuta.
 • Nuk shkakton dhimbje gjat? pastrimit dhe masazhimit t? fytyr?s.

1,990 L

Krahasoni

Përshkrim

 • Nj? pastrim korrekt dhe shum? i dobish?m p?r bukurin?.
 • Funksionon me vakum pastron poret e pista me an? t? thithjes dhe rrit qarkullimin e gjakut n? lekur?.
 • P?rmas? ideale p?r ta marr? kudo me vete, sidomos n? udh?time dhe pushime.
 • Me rimbushje, karikohet p?rmes kabllit USB.
 • Fuqi e lart? thith?se me 3 nivele.

Specifikat

 • Largon pikat e zeza
 • Largon qelizat e vdekura
 • P?rmir?son elasticitetin e fytyr?s
 • Hap poret e l?kur?s
 • Largon papast?rtit? nga l?kura
 • FUQIA: 3W