Makin? p?r masazhim t? k?mb?ve

N? rehatin? e sht?pise suaj pa patur nevoj? p?r t? shkoni n? q?ndrat e relaxit.

 

3,990 L

Krahasoni

Përshkrim

Makin? p?r masazhim t? k?mb?ve

  • N? rehatin? e sht?pise suaj pa patur nevoj? p?r t? shkoni n? q?ndrat e relaxit.
  • Makina p?r masazhim e k?mb?ve ?sht? e domosdoshme p?r t? patur relaksim dhe ?lodhje t? k?mb?ve riaktivizon qarkullimin e gjakut pas nj? dite t? lodhshme pune.
  • Nj? terapi e mrekullueshme q? krijohen nga vibrimet e ujit fal makrineris?.
  • Kjo makin? mund t?ju sjell? rehati maksimale k?mb?ve tuaja.

Specifikat:

  • Praktike p?r tu transportuar kudo. Ngrohet automatikisht
  • Fuqia :350W
  • Tension: AC 110V ~ 240V