Forme per kek

  • Tav? me form? p?r kek p?r kuzhin?n tuaj.
  • Garanton shp?rndarje t? shk?lqyer t? nxeht?sis? dhe stabilitetit.

890 L

Krahasoni

Përshkrim

  • Funksional p?r pjekje i p?rsosur p?r buk?, kek me moll?, pica, tiramisu etje…
  • Forma e tav?s p?r pjekje ?sht? b?r? nga materiali i fort? dhe i q?ndruesh?m, nxeht?si e nj?trajtshme, e sigurt p?r furr? n? 500 grad?.
  • Material i q?ndruesh?m i ?elikut t? karbonit.
  • Veshje jo-ngjit?se me cil?si t? lart?.

Specifikat

  • P?rmasat me?diamet?r : 28 cm x24cmx 22cm