Pastrues pushi

Keni probleme me pushin ? Ja menyra ideale p?r t? pastruar veshjet tuaja lehte.

Produkti ofron shum? komoditet p?r heqjen e qimeve n? veshje t? ndryshme , kafsheve sht?piake, mobiljet, tapiceri etje…

Kodi A284

890 L

Krahasoni

Përshkrim

 

  • Produkti ofron shum? komoditet p?r heqjen e qimeve n? veshje t? ndryshme , kafsheve sht?piake, mobiljet, tapiceri etje…
  • Koka e bakrit e past?r, siguron nj? koh? t? gjat? sh?rbimi, t? q?ndrueshme p?r p?rdorim t? gjat?.
  • Leht? p?r t?u p?rdorur: Heq n? m?nyr? t? sigurt dhe efikase.
  • Portab?l: Pastruesi i pushit vjen me dorez? druri q? ?sht? ideale p?r tu mbajtur n? dor?.

Specifikat

  • Materiali: Dorez? druri + aliazh magnezi._
  • Madh?sia 13 cm x? 16 cm
  • Ngjyra: Si? tregon fotografia.