Llambë Vrasëse Mushkonjash

▫Llambë Vrasëse Mushkonjash.

▫Vetëm me disa hapa, mushkonjat do të qëndrojnë larg jush!

▫Kjo paisje elektrike eleminon mushkonjat dhe nuk do ju shqetësojnë më.

▫Dita Led do tërheqë mushkonjat.

790 L

Krahasoni

Përshkrim

▫Llambë Vrasëse Mushkonjash.

▫Vetëm me disa hapa, mushkonjat do të qëndrojnë larg jush!

▫Kjo paisje elektrike eleminon mushkonjat dhe nuk do ju shqetësojnë më.

▫Ky kurth për mushkonjat është jashtëzakonisht i lehtë për t’u përdorur.

▫Vetëm me disa hapa, mushkonjat do të qëndrojnë larg jush!

▫Kjo paisje elektrike eleminon mushkonjat dhe nuk do ju shqetësojnë më.

▫Dita Led do tërheqë mushkonjat.

▫Ky kurth për mushkonjat është jashtëzakonisht i lehtë për t’u përdorur.

SPECIFIKAT

▫E paisur me USB.

▫Dita Led do tërheqë mushkonjat.

▫Kodi: S1409