Paisje p?r masazh

Ulni n? m?nyr? efektive ngurt?sin? e muskujve dhe dhimbjen e dhimbshme, duke rritur qarkullimin e gjakut.

Masazhuesi fantastik vjen p?r ju.

P?r p?rdorim personal, ?sht? nj? arm? e terapis? fizike, e cila mund t? p?rmir?soj? sh?ndetin e p?rgjithsh?m.

2,990 L

Krahasoni

Përshkrim

Paisje p?r masazh

  • Ulni n? m?nyr? efektive ngurt?sin? e muskujve dhe dhimbjen e dhimbshme, duke rritur qarkullimin e gjakut.
  • Masazhuesi fantastik vjen p?r ju.
  • P?r p?rdorim personal, ?sht? nj? arm? e terapis? fizike, e cila mund t? p?rmir?soj? sh?ndetin e p?rgjithsh?m.

Specifikat:

  • Kjo arm? masazhi p?rdoret p?r t? leht?suar ngurt?sin? dhe dhimbjen e muskujve, p?r t? promovuar qarkullimin e gjakut dhe t? limfave.
  • P?r atlet?t, mund t? p?rshpejtoj? rikuperimin pas st?rvitjes dhe d?mtimit t? st?rvitjes.
  • Ky masazhues ?sht? i pajisur me kat?r koka masazhesh n? forma t? ndryshme p?r t? ndihmuar p?rdoruesin t? qet?soj? pjes? t? ndryshme t? trupit.
  • Koka e masazhit mund t? rrotullohet 1800 her?.
  • I pajisur me bateri litiumi me cil?si t? lart? 2500mAh.
  • Vazhdon t? punoj? rreth 4 deri n? 6 or? pas rimbushjes me karikim.
  • Ka nj? tregues LED t? bateris?, k?shtu q? nuk duhet t? shqet?soheni p?r nd?rprerjet e karikimit.