Korigjues shpine

 • Esht? projektuar q? ju t? keni nj? q?ndrim t? drejt? t? shpin?s.
 • Korigjues Shpine q? trajnon muskujt dhe shtyll?n kurrizore p?r tu kthyer n? pozicionin natyral.
 • Ideale p?r t? larguar dhimbjet e shpin?s dhe t? mezit.
 • Shum? e leht? t? vendoset dhe e p?rshtatshme sipas form?s s? trupit tuaj.

890 L

Krahasoni

Përshkrim

 • Leht?son dhimbjet e shpin?s.
 • Ju ndihmon t? q?ndroni drejt.
 • Ju ndihmon t? korigjoni q?ndrimin.
 • 12 magnet? t? vogla ndihmojn? n? rregullimin e shpin?s.
 • Unisex – P?r meshkuj dhe femra.
 • Mund ta rregulloni p?r madh?si t? ndryshme.

Specifikat

 • Gjinia: Femra, Meshkuj
 • 12 magnete t? vegj?l