cante shpine

> > SKU: N/A
 • Cante shpine perfekte p?r udhetime dhe p?rdorim t? p?rditshem.
 • Mund t? merrni me leht?si gjith? sendet e nevojshme.
 • P?lhur? najloni me densitet t? lart?.

2,490 L

Krahasoni

Përshkrim

 • ?ant? shpine p?r udh?time n? natyr?, kamping tje.
 • Me nj? dizajn t? ve?ant? ?sht? ideale p?r persona q? mbajn? me vete shum? pajisje.
 • Canta ?sht? e paisur me kod.
 • Me fishe AUX
 • Me USB

 

Specifikat

 • Pesha: rreth 0.92KG
 • Ngjyra: Burgundy / E zez? / Blu e err?t / Gri
 • Rrip shpatullash: gjat?si e rregullueshme
 • Brenda: Poliester