Paisje pastrimi

Paisje me avull p?r nj? dezifektim t? thell?.

 

Dezifektoni cdo? ambjent.

3,500 L

Krahasoni

Përshkrim

Paisje pastrimi me avull

  • Paisje me avull p?r nj? dezifektim t? thell?.
  • Dezifektoni cdo? ambjent.

Specifikat:

  • Ky pastrues me avull ofron nj? m?nyr? pa kimikate q? ju t? pastroni dhe sterilizoni t?r? sht?pin? tuaj me gjysm?n e koh?s s? pastrimit q? b?nit m? par?.
  • E p?rshtatshme p?r:? dyert, dritaret, dyshemet? deri soba, vask?, frigorifer? dhe sip?rfaqe t? tjera t? forta.
  • E p?rshtatshme p?r udh?timet,
  • Nuk duhet t? mungoj? n? sht?pin? tuaj.
  • Kapaciteti i ujit: 500ml
  • P?rmasat: 26 x 21cm
  • Fuqia: 100W
  • Voltazhi: 220V