Kosh portativ per femije

  • Kosh p?r t? luajtur f?mijet me 10 topa shum?ngjyresh dhurat?.
  • Kur foshnja e?shte? ende e voge?l, te? rriturit jane? te? ze?ne? me pune?, pe?r t’u kujdesur pe?r foshnje?n mjafton ky kosh p?r t? luajtur.
  • Ju mund te? vendosni lodra ne? kosh, ne? me?nyre? qe? foshnja te? luaje? ne? t?, dhe te? parandaloni zvarritjen e foshnje?s kudo.

2,990 L

Krahasoni

Përshkrim

  • Ky kosh kaq praktik dhe i bukur p?r tu argetuar f?mij?t me 10 topa shum?ngjyr?sh.
  • Sigurojini f?mij?s nj? kosh kaq praktik dhe te sigurt p?r t? luajtur.
  • Ju mund te? vendosni lodra ne? kosh, ne? me?nyre? qe? foshnja te? luaje? ne? t?, dhe te? parandaloni zvarritjen e foshnje?s kudo.
  • Montohet shum? leht?.
  • Specifikat
  • P?rmasat: 125 x 110 x66 cm