Monopate p?r djem

Monopatina fantastike p?r t? arg?tuar f?mij?t tuaj.

Dhurata ideale p?r t? g?zuar ata.

3,790 L

Krahasoni

Përshkrim

Monopate p?r djem

  • Monopatina fantastike p?r t? arg?tuar f?mij?t tuaj.
  • Dhurata ideale p?r t? g?zuar ata.

Specifikat:

  • Monopata fantastike do ju b?j mbazditet e vog?lush?ve m? t? bukura.
  • Mund ta merrni kudo.
  • E leht dhe praktike, vet?m 2.6kg.
  • E p?rshtatshme p?r femij? nga mosha 3 deri n 6 vjec.
  • Disponon 3 rrota.
  • Diponojm? vet?m ngjyr?n e verdh?.
  • Materiali: Inox i pa ndryshk?m dhe plastik.