Makine me telekomand per femije

 • Kjo makin? me telekomand? ?sht? dhurata ideale p?r f?mij?n tuaj.
 • Makin? rrotulluese p?r loj?ra inovative q? sjellin arg?tim unik p?r f?mij?t.
 • Drejtohet me nj? shpejt?si t? lart?, n? m?nyr? q? f?mij?t t? mund t? p?rjetojn? k?naq?si dhe arg?tim gjat? koh?s q? luajn?.
 • Dritat shum?ngjyr?she dhe muzika e g?zuar: kjo makin? e re me versionin e ri RC do t?u jap? f?mij?ve tuaj nj? p?rvoj? t? ve?ant? l?viz?se p?r f?mij?.

4,990 L

Krahasoni

Përshkrim

 • B?jani jet?n m? arg?tuese jemij?ve tuaj.
 • Kjo makin? ka nj? dizajn unik rrotullues n? t? dy an?t, l?vizje t? shpejt? an?sore ose rrotullim.
 • Drejtimi me 4 rrota dhe trupi i transformuesh?m e b?jn? makin?n m? fleksibile.
 • L?viz n? ?do terren leht?sisht dhe n? m?nyr? t? q?ndrueshme.

Specifikat

 • Ngjyra: e kuqe / blu
 • Koha e loj?s: 45 minuta
 • Shpejt?sia: 25 km / or?
 • Bateria e makin?s: Bateri e rimbushur 7.4V 1200mAh
 • Bateria e telekomand?s: Bateri AA 2 x 1.5V
 • Madh?sia: 42 CM X 22 CM
 • Distanca e telekomand?s : 100M
 • Pesha e paketimit: 1980g
 • Rrotullime 360???
 • Koha e karikimit: rreth 2 or?