Pastrues elektronik i vesheve

 • Thuaj “Mirupafshim” shtupave t? pambukut me pastruesin e vesh?ve WaxVac!
 • Paisje elektrike p?r pastrimin e vesh?ve p?r nj? pastrim efikas nga dylli.
 • E sigurt, e sh?ndetshme, e leht? pa dhimbje.
 • Pastrues i but? dhe efektiv i vesh?ve.
 • Mund t? p?rdoret nga t? gjith? moshat.
 • Mund ta merrni kudo me vete.

990 L

Krahasoni

Përshkrim

 • Pastrues elektronik i vesh?ve.
 • Thithja e but? t?rheq grimcat e papast?rtis? dhe lag?shtin? nga kanali i veshit dhe nga f?mij?t tek t? rriturit, mund t? p?rdoret n? t? gjith? familjen.
 • Pastruesi i vesh?ve WaxVac ?sht? m?nyra e sigurt dhe efektive p?r t? pastruar dhe thar? vesh?t tuaj.
 • Sekreti WaxVac ?sht? thithje e sigurt dhe e but?.
 • T?rheq but?sisht grimcat e papast?rtis? dhe lag?shtin? nga veshi.
 • Ul rrezikun e infeksioneve t? dhimbshme.

 

Specifikat

 • Materiali: Silikoni + ABS
 • 1 x pastrues elektronik i veshit
 • 4 x tapa silikoni
 • 1 x fur??
 • Dritat: LED
 • Bateri me madh?si 2AA