Kamer per ambjent te jashtem 360 grade

 • Kamer Survejimi kundër shiut për ambiente të jashtme.
 • Kamera për ambient të jashtëm dhe të brëndshem 360° grade.
 • E pajisur me mikrofon dhe boks wireless te integruar.
 • Kundër shiut dhe kushteve atmosferike.

4,990 L

Krahasoni

Përshkrim

 • Kamer Survejimi kundër shiut për ambiente të jashtme.
 • Kamera për ambient të jashtëm dhe të brëndshem 360° grade.
 • E pajisur me mikrofon dhe boks wireless te integruar.
 • Kundër shiut dhe kushteve atmosferike.

 

Specifikat

 • E pajisur me sensor Night vision për të parë qartësisht natën 🌙
 • E pajisur me Detektor lëvizje kur dikush mundohet të hyje në amentet tuaja 🏃‍♂️
 • Vend për Card memorie.
 • Kodi: A916